BBQ-hotspot van het zuiden

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, is Geleen voor het 2de jaar op rij de BBQ-hotspot van het zuiden. Deze dag vindt in het centrum van Geleen de 2de editie van BBQ-evenement ‘Smokey South’ plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement dat bestaat uit verschillende activiteiten. Voor het raadhuis, omgeving Oude Markt, zullen Limburgse barbecueërs strijden voor de titel: ‘Limburgse Barbecue Kampioen’.

Op dit moment hebben 7 teams zich ingeschreven voor het ‘Limburgs Barbecue Kampioenschap’. Er is echter plek voor 12 teams. De organisatie heeft zodoende besloten om de inschrijftermijn te verlengen t/m dinsdag 16 mei 15.00u. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website: https://smokeysouth.nl/limburgs-kampioenschap/

Het evenement vindt plaats op de Markt in Geleen en duurt van 12.00 uur tot 20.00 uur. De organisatie van het evenement is in handen van Centrummanagement Geleen i.s.m. lokale (horeca)ondernemers. Volg voor de meest actuele informatie de Facebook-pagina van @SmokeySouth.