Het Steunpunt Mantelzorg wil samen met de Gemeente Beek de mantelzorgers van Beek nog beter ondersteunen en in beeld krijgen. Dat doen we met de hulp van (ex)mantelzorgers. Zij weten als ervaringsdeskundigen hoe belangrijk is om de zorg vol te kunnen houden.

De ambassadeurs denken en helpen mee om de mantelzorg zichtbaarder te maken. Ze gaan flyers uitdelen en posters ophangen in Beek. De ambassadeurs bepalen zelf wat ze willen doen en hoeveel tijd ze eraan kunnen besteden. Iedereen helpt mee vanuit zijn of haar eigen kwaliteiten.

Vindt u het leuk om te flyeren op weekmarkten of bij u in de buurt? Of om mantelzorg persoonlijk toe te lichten bij organisaties en verenigingen? Of heeft u ideeën hoe u mantelzorg nog zichtbaarder kunt maken in Beek?

 

Wij horen het graag van u! Het werkgroepje bestaat momenteel uit drie ambassadeurs. Alle extra hulp is welkom. Het Steunpunt Mantelzorg ondersteunt en faciliteert u graag!

Vindt u het leuk om te helpen en heeft u ervaring met mantelzorg? Dan wil het steunpunt graag met u kennismaken! U kunt contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek via telefoon 046 – 457 57 00 of mantelzorg@piw.nl en vraag naar Astrid Vermeulen of Marjon Hermans.