BEE-Pink in Grevenbicht

Het nieuwe evenement ‘Beeg Pink’ slaat de armen ineen met horecaondernemers in het dorp en heeft kermisexploitanten bereid gevonden om een grandioze kermis op het Burgemeester Kotenplein neer te zetten.

Het feestweekend begint al op vrijdagavond 3 juni bij café Aurora. Het café zal het Pinksterweekend spetterend openen met een optreden van de Janse Bagge Bend. t!

Op zaterdagavond 4 juni zal het feestpaviljoen (eveneens op het Burgemeester Kotenplein) haar deuren voor het eerst openen, om de feestgangers te verwelkomen met de rock- en popklanken van coverband Anderkovver. Anderkovver is absoluut geen onbekende in de Limburgse tentfeesten-branche en zal, net als de editie in 2019,

Pinksterzondag is het uiteraard bij de café’s Aurora en Oos Hoes goed toeven met heerlijke drankjes en diverse hapjes. In het feestpaviljoen start het programma weer rond de klok van 16:00, waar coverband The New Sensation en DJ Poelzzini de voetjes van de vloer zullen krijgen. Om 20:30 uur start bij café Aurora de volgende act: DJ Tonnie Vieniellie’s kermisfjès!

Op Pinkstermaandag start traditioneel de prachtige, plechtige Pinksterprocessie met vele tientallen groepen, verenigingen en deelnemers, na de Heilige Mis.