Bezin in Zuid-Limburg

Visit Zuid-Limburg ontwikkelde 11 spirituele Camini’s langs de Camino naar Santiago de Compostella.

Visit Zuid-Limburg lanceerde maandag in de Heilige Amelbergabasiliek in Susteren de vernieuwde campagne Bezin in Zuid-Limburg.

Ze deed dit samen met de gemeente Echt-Susteren die bezinning en kwaliteit van leven als speerpunt heeft benoemd en dit verbindt met haar identiteit.

Onderdeel van de campagne is de nieuwe brochure Bezin in Zuid-Limburg.

Hierin vindt de lezer verschillende tips voor mindfullness en onthaasten, informatie over bijzondere en onbekende plekken, wonderlijke gebeurtenissen en typisch Zuid-Limburg tradities.

En een verwijzing naar de 11 thematische Camini’s oftewel mini Camino’s/mini pelgrimservaringen, korte rondwandelmogelijkheden van 5 tot 15 kilometer die deels over het Jacobspad lopen of dit raken.

Elk gebaseerd op het vinden van bezinning en bewustwording. Geschikt voor inwoners die graag ‘veilig’ willen onthaasten maar ook voor pelgrims die in Zuid-Limburg willen oefenen voor het grotere werk naar Santiago de Compostella.

Voor elke route is een stempel te verdienen en wanneer alle 11 de stempels in het boekje verzameld zijn, ontvangt de wandelaar een attentie in een van de Visit Zuid-Limburg Shops.

De inspiratiebrochure is te verkrijgen bij de Visit Zuid-Limburg Shops of te bestellen via de webshop.

Algemene informatie over Bezin in Zuid-Limburg vindt u op www.visitzuidimburg.nl/bezin en voor meer informatie over de camini’s kijkt u op: www.visitzuidlimburg.nl/camini.