Bij onze eerste verlenging schreven we al dat BFC een (h)echte familieclub is, en bij deze verlenging mag dat zeker benadrukt worden. Niet alleen zijn haar ouders en oudste zus Fenne handballers bij BFC geweest, haar zusje Ieke speelde afgelopen seizoen samen met Mirre Cremers in dames 1. Daar hebben ze samen natuurlijk veel plezier gehad.

Mirre had meerdere aanbiedingen na afgelopen seizoen, iets wat natuurlijk te begrijpen is door haar goede prestaties op het veld. Gelukkig heeft Mirre besloten bij BFC te verlengen. Hiermee zijn beide coaches uiterst tevreden. Harold Nusser zegt over Mirre: “Mirre is het type speelster dat je in een wedstrijd vaker nodig hebt. Ze kan makkelijk scoren en daarmee een wedstrijd openbreken. Ook in de dekking staat ze haar mannetje en vormt ze een belangrijke schakel in het middenblok.” Mirre speelt inmiddels al 17 jaar bij BFC en wil komend seizoen samen met het team handhaving bewerkstelligen. Zelf zou ze graag iedere wedstrijd het beste uit zichzelf halen, echter is Mirre erg druk in haar privéleven. Ze studeert Facility Management en werkt als ondersteuner recruitment en bij stichting Radar in Maastricht. Buiten al die werkzaamheden en handbal gaat ze graag terrassen en dingen ondernemen met vrienden. Bijvoorbeeld Italiaans eten met een lekkere cocktail of wijntje.

Ook Nick Onink is erg blij dat BFC de kapers op de kust heeft weten af te troeven want Mirre is een type speelster die goed luistert naar wat haar gevraagd wordt, en probeert dit dan ook om te zetten. Alleen hoopt hij dat ze wat vaker op goal gaat schieten, want er zit nog veel meer in dan er nu uitkomt. BFC heeft besloten dat dit ook zeker het geval is en heeft haar na de verlenging een uitzonderlijk aanbod gedaan. Nick vertelt: “Aangezien we zeker weten dat er meer in zit, hebben we Mirre aangeboden komend halfjaar op trainingsstage in Madrid te gaan. Op die manier kan ze zich de Zuid-Europese spelstijl eigen maken en een completere handbalster worden. Na een paar telefoontjes blijkt ook dat ze daar haar studie dan kan gaan afronden. Twee vliegen in een klap dus. Hierdoor hopen we Mirre na haar handbalstage weer te verwelkomen als completere speelster die snel in het team geïntegreerd kan worden.”