De nieuwbouwwijk Bramert Noord in Urmond krijgt een nieuwe naam: Lindehagen! Met een naam die zijn oorsprong vindt in de landschappelijke kenmerken van de wijk, wordt een stap gezet richting de realisatie van een bijzonder groene woonomgeving. Samen met projectontwikkelaar JPO uit Landgraaf zijn we aan het werken aan de ontwikkeling van 50 nieuwe woningen in Urmond.

In Lindehagen worden 50 woningen in een groene setting ontwikkeld. De woningen worden een mix van 15 starterswoningen, 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen, 11 moderne vrijstaande woningen en 16 unieke schuurwoningen. Interesse? Zorg dat je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief, zodat je niks mist van de ontwikkelingen!

Op 23 juni 2022 is het bestemmingsplan ‘Bramert-Noord Fase 1’ vastgesteld door de gemeenteraad. Dit betekent dat de ruimtelijke procedure grotendeels is afgerond en de voorbereidingen voor Lindehagen in gang gezet worden. Momenteel werkt JPO samen met de architect CB5 aan de ontwerpen van  de woningen. Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2022.

Damen Makelaardij is de makelaar die de verkoop begeleidt. Mocht je alvast jouw interesses kenbaar willen maken? Maak dan een account aan op www.lindehagen.nl door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en vul de vragenlijst ‘Leer mij kennen’ in.