Gemeente Stein, Zaam Wonen, Vivantes en Buurtcentrum Nieuwdorp presenteerden tijdens de wijkmarkt op 15 oktober de plannen voor het Bruisend Hart in Nieuwdorp. De plannen voorzien in de bouw van 64 zorggeschikte woningen op de plek van de kerk en het voormalige schoolgebouw. Ook het Buurtcentrum Nieuwdorp, zorginstelling Vivantes en PIW (Partners in Welzijn) krijgen een vaste plek in de nieuwbouw.

Er komen 64 zorggeschikte woningen in verschillende woningtypen:

Op de plek van de kerk, op de begane grond van het nieuwe gebouw, krijgen het Buurtcentrum Nieuwdorp, zorginstelling Vivantes en PIW (Partners in Welzijn) een vaste plek. Activiteiten voor de wijk, de welzijnsinloop van maatschappelijke partijen als PIW, Stichting MEE zuid Limburg, Steunpunt Mantelzorg Zuid, Zaam Wonen en Vidar krijgen hier ook een plek.

Kijk  regelmatig op www.gemeentestein.nl/bruisend-hart, meld u aan voor de nieuwsbrief of stel uw vraag aan Zaam Wonen via nieuwdorp@zaam-wonen.nl. Ook houden zij iedere dinsdag en donderdag van 10:00 – 12:00 uur spreekuur in het Huis van de Toekomst. Je vindt het Huis van de Toekomst aan de Crostolostraat 10.