Burgerschieten Schutterij Eendracht Grevenbicht

Met ingang van dit jaar vindt het jaarlijkse burgerschieten niet op één dag plaats, maar hebben geïnteresseerden de mogelijkheid om op meerdere dagen een poging te wagen een aantal punten af te schieten. De eerste schietdag heeft plaatsgevonden op 28 mei jl. en was een succes. Meerdere teams hebben geschoten en een aantal teams hebben zich al weten te verzekeren van een plaats in de kavelronde, die zal plaatsvinden op zaterdag 1 oktober as. (voorafgaand aan de Hosse op den Brammert).

De tweede schietdag zal plaatsvinden op zaterdag 23 juli as. om 19.00 uur bij onze schutterslocatie “De Brammert”, aan de Lookerweg 14 te Papenhoven. De laatste mogelijkheid om een plek bij het kavelen te verdienen zal zijn op zaterdag 3 september as.

Er wordt geschoten met 3-tallen. Bij ieder 3-tal mag maximaal één actieve schutter meedoen. Deelnemers mogen zich ook met meerdere 3-tallen inschrijven en op meerdere dagen schieten. Per 3-tal kan voor EUR 5,00 een schietkaart worden aangeschaft die recht geeft op 3 maal 3 schoten. Een volle schietkaart (dat wil zeggen 9 raak geschoten punten) geeft recht op deelname aan het kavelen. Ieder eerste schot (van iedere schutter) wordt gezien als een proefschot en telt niet als een eventuele misser. Overlegging van een geldig legitimatiebewijs is vereist. Aanmelden kan ter plekke dus vooraf opgeven is niet nodig.

Op de schietavonden zijn onze bar en keuken uiteraard geopend. Wij nodigen eenieder van harte uit om op deze wijze de unieke schutterssfeer te komen proeven. Toeschouwers zijn uiteraard ook welkom.