Dorpsplatform Elsloo is onlangs weer gestart met de afronding van een aantal cursussen, die door de corona lockdown zijn uitgesteld.

Ook kan de organisatie al een tipje van de sluier oplichten over het najaarsprogramma.

Aquarelleren: deze is gestart en wordt binnenkort afgerond. In oktober start een nieuwe cursus voor beginners en een voor de cursisten van het afgelopen jaar. Voor meer informatie kunt u terecht in Punt 39 op maandag 19 juli van 10.00 tot 12.00 uur. De docent is dan aanwezig.

Basiscursus Windows: wordt binnenkort afgerond. De nieuwe cursus start eind oktober.

De Groep Creatief die op dinsdagnamiddag actief is, gaat vanaf 22 juni weer van start. Er is nog plaats voor belangstellenden. Meer weten? Loop eens binnen op dinsdagmiddag.

Op vrijdagmorgen van 10.00-12.00 uur is het Computer Doe- en Leercentrum Beek present voor hulp bij vragen over uw computer en de diverse programma’s.

Op zaterdagmorgen biedt de groep Jongeren voor Ouderen tussen 10.00-12.00 uur hun hulp aan als u vragen heeft over uw mobiele telefoon of tablet, iPhone of iPad.

In het nieuwe seizoen start op 6 september de nieuwe fotocursus.
In oktober gevolgd door de Basiscursus Windows, werken met de tablet, geheugentraining, bloemschikken evenals aquarelleren en de omgevingscursus.
Tenslotte volgt nog een cursus gebruik internet en email in december.

 

De cursus ‘De geschiedenis van de Westerse architectuur’ vindt plaats op de dinsdagen: 16, 23, en 30 november en 7 en 14 december. Telkens van 10.00 tot 12.15 uur.

Meer gegevens en exacte data, omschrijving van de cursus en prijzen én aanmelding worden binnenkort bekend gemaakt in de lokale en regionale media en op de website www.dorpsplatform-elsloo.nl of via facebook.com/dorpsplatformelsloo