Donderdag 10 november is de landelijke Dag van de Mantelzorg. Het thema van dit jaar is ‘Held. Dat mag best eens gezegd worden.’

Op deze dag wordt in onze gemeente op meerdere locaties een ‘koffie met vlaai’ moment georganiseerd voor de mantelzorgers, de helden. Onder het genot van koffie en vlaai ontmoet u andere mantelzorgers. U bent van harte welkom bij deze bijeenkomsten. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: website Sittard-Geleen

Speciaal voor jonge mantelzorgers (10 tot 23 jaar) wordt door het Steunpunt Mantelzorg op donderdag 17 november een workshop ‘Rijm & Ritme’ georganiseerd. Kijk op de website voor mee info.

Speciaal voor jonge mantelzorgers (10 tot 23 jaar) wordt door het Steunpunt Mantelzorg op donderdag 17 november een workshop ‘Rijm & Ritme’ georganiseerd. Kijk op de website voor meer informatie en aanmelden.

Activiteitenkalender

Het Steunpunt Mantelzorg organiseert het hele jaar bijeenkomsten en workshops voor mantelzorgers. Meer informatie staat op de activiteitenkalender.

Mantelzorgwaardering en -ondersteuning

Rond de Dag van de Mantelzorg ontvangen alle mantelzorgers, die ingeschreven staan bij het Steunpunt Mantelzorg en in aanmerking komen, de mantelzorgwaardering in de bus. De waardering zijn lokale cadeaubonnen ter waarde van € 50,-. Meer informatie staat op onze website.

Meer informatie

U kunt voor meer informatie over waardering en -ondersteuning of activiteiten bellen met het Steunpunt Mantelzorg via 046-4575700 of stuur een e-mail naar mantelzorg@piw.nl.