De gemeente Beek organiseert samen met Beek Samen op donderdag 22 september 2022 een gezellige, muzikale middag voor vierhonderd Beekse senioren. Van 14.00 tot 16.30 uur kunnen zij in het Asta Theater genieten van een mooi programma met muziek van de Brooker Shanty’s, Thei en Marij, De Knöppele en Jack Vinders.

De middag wordt ondersteund door TwoSound uit Geverik.De gemeente Beek vindt het belangrijk dat senioren gezond en vitaal ouder worden en elkaar kunnen ontmoeten. Daarom organiseert ze in het kader van de dag van de Ouderen een seniorenmiddag op 22 september.A

anmelden Beekse senioren kunnen zich aanmelden via www.njoybeek.nl/inschrijven of per e-mail via info@njoybeek.nl, waarbij geldt dat maximaal vier kaarten besteld kunnen worden. Vol is vol.Vervoer naar de Asta De Wensbus Beek en Vivantes stellen busjes beschikbaar om bezoekers gratis naar en van het Asta Theater te vervoeren.

Er wordt gewerkt met opstapplaatsen. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Dit kan op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur via 046-206 0018. Ook hiervoor geldt: vol is vol.