Vanaf zaterdag 14 januari, is het zover: dan verschijnt de eerste editie van de Stadskrant als onderdeel van huis-aan-huisblad MIJNGazet. We verschijnen voortaan in iedere editie, zodat we het nieuws vaker en actueler bij u thuis kunnen bezorgen.

Het blad valt één keer in de twee weken op zaterdag bij alle inwoners van Sittard-Geleen op de deurmat. Wij hebben hierin twee pagina’s ter beschikking. Uiteraard zijn we goed herkenbaar doordat de pagina’s geheel in onze huisstijl zijn opgemaakt. Houd uw brievenbus in de gaten!

Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws in onze gemeente?

 

Ga dan naar www.sittard-geleen.nl/actueel. Hier vindt u een handig overzicht van het nieuws uit onze gemeente, maar ook uitgebreidere achtergrondartikelen.

Heeft u opmerkingen over de bezorging van MIJNGazet? Laat dit weten via redactie@mijngazet.nl. U kunt de laatste versie ook online bekijken via www.mijngazet.nl. Daarnaast is de krant ook af te halen bij het VVV-gebouw (Rosmalenstraat 2 in Sittard) en woonwinkel Gelean’31 (Salmstraat 17 in Geleen). Vanaf de tweede editie, op 28 januari, kunt u de MIJNGazet ook afhalen op verschillende andere punten in de gemeente.