Vrijdag 28 oktober werd in het winkelcentrum in Stein de SteinPas gelanceerd. Een lokale cadeaukaart die te besteden is bij een heleboel ondernemers in de gemeente Stein. De SteinPas is een initiatief van lokale ondernemers en wordt gesteund door het Ondernemersfonds Stein en de gemeente Stein. Vanaf 1 november is de SteinPas te koop en in te wisselen bij de deelnemende bedrijven.

De SteinPas is uniek! Je geeft de SteinPas om iemand blij te maken. Werkgevers benutten de SteinPas als extra beloning of als eindejaarsgeschenk.Ook zal deze lokale cadeaukaart november uitgereikt worden aan meer dan 1.000 Steinse mantelzorgers, een extra lokale omzet van meer dan € 40.000,-. De SteinPas zal te koop zijn in de winkel en online. Op www.steinpas.nl kan men de verkooppunten en deelnemende bedrijven vinden. De klant bepaalt bij aankoop de geldwaarde die de SteinPas krijgt. De actuele waarde is altijd op te vragen via de website, waar je ook het saldo kunt verhogen.

Natascha Wingelaar, wethouder Middelen en Economie: “De SteinPas is een mooi cadeau om te geven en te krijgen. En, je steunt er ook nog eens de lokale ondernemers mee. Het perfecte cadeau dus! Ik omarm dit initiatief dan ook volledig. In Stein wordt jaarlijks zo’n vijf miljoen euro besteed aan en met cadeaukaarten. Het geld op deze kaarten wordt voor het grootste deel uitgegeven bij landelijke en online bedrijven. Hoe mooi zou het zijn als dit bedrag bij onze lokale ondernemers terecht komt?”