DRIE JUBILEUMS BIJ FANFARE CONCORDIA : 150 – 65 – 25

Fanfare Concordia Einighausen werd in 1872 opgericht en bestaat dit jaar dus 150 jaar.
Maar dat is niet het enige jubileum dat gevierd wordt. De drumband viert het 65-jarig jubileum en de jeugdfanfare het 25-jarig jubileum.

Uiteraard moet ook in Einighausen feest gevierd worden. Daarom staat er op 9, 10 en 11 september een grote tent naast de kerk van Einighausen.

Op vrijdag 9 september: DE EINEKOEZER ARTIESTEN PARADE
Een gezellige avond met bekende Limburgse Artiesten zoals, Spik en Span, Don Kiesjot en Erwin van het Merretkoer. Kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop en zijn te bestellen via de site van fanfare Concordia   www.concordia-einighausen.nl
Op zaterdag 10 september: DE GROTE DINNERSHOW
Op deze avond kunt u genieten van een heerlijk 5-gangen diner bereid door Dave Culinair . Tussen de gangen door is er volop entertainment o.a. door Bart Storcken en zijn combo.

De prijs voor dit heerlijke avondje uit is € 50. Inschrijven is mogelijk via de site van Concordia.  Mogelijk is deze avond wel al vol want het aantal inschrijvingen is beperkt.
Op zondag 11 september: H.MIS – LUNCH – RECEPTIE
Op zondag luistert de fanfare de H.Mis op en aansluitend is er een lunch voor alle leden en hun partners. Om 13.00 uur is er dan een interne receptie waarop 15 jubilarissen gehuldigd worden. Vanaf 14.00 uur begint de officiële receptie