Drietal opgepakt voor twee zware mishandelingen

De politie heeft woensdag drie aanhoudingen verricht in een onderzoek naar twee zware mishandelingen in Elsloo en Meers.
Het gaat om een 23-jarige man uit Elsloo, een 24-jarige man uit Beek en een 24-jarige man uit Stein. De mishandelingen vonden plaats in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 juli.

De eerste mishandeling vond die nacht rond 3:00 uur plaats op de Scharberg in Elsloo. Een man had ruzie met zijn vriendin toen de drie verdachten zich ermee begonnen te bemoeien. Uiteindelijk werd de man in elkaar geslagen door de drie verdachten. De tweede mishandeling gebeurde een uur later aan de Lindendriesstraat in Meers. Deze persoon was een familielid van het eerste slachtoffer. Waarom de verdachten naar dit familielid zijn gegaan, wordt nog onderzocht.

Inmiddels hebben de slachtoffers aangifte gedaan en heeft de politie ook buurtonderzoek verricht en getuigen gehoord. Daardoor konden de mannen woensdagochtend worden aangehouden. Ze zitten vast en moeten nog worden verhoord. Het drietal wordt verdacht van openlijke geweldpleging en zware mishandeling.