Na twee jaren van Corona waardoor we geen traditionele versie van de finale CMC ALAIF met publiek konden organiseren, maar toch onze finalisten konden laten optreden en een live-stream konden verzorgen, inclusief een unieke bioscoopvoorstelling vorig jaar, is iedereen weer blij dat we nu afstevenen naar een “gewone” vastelaovend en dus een finale CMC ALAIF met publiek.

We zijn dan ook enorm verheugd om te kunnen melden dat de 11de editie van CMC Alaif zal plaatsvinden in Uitgaanscentrum Mondial in Beek. Op vrijdag 20 januari 2023 zullen er weer 20 finalisten origineel, 5 finalisten cover en de winnaar van de CMC Alaif cliptrofee schitteren op een spectaculair podium. De winnaar in de categorie originele liedjes maakt tevens opnieuw kans op de Marlstone Music cheque, die recht geeft op een gratis opname in de Marlstone studio.

Uitgaanscentrum MONDIAL is een unieke locatie voor een vastelaovesevenement. De beleving voor zowel de artiesten als bezoekers zullen door de mooie indeling, de spectaculaire lichtshow en het fraaie geluid optimaal zijn.

Het volledige tijdpad, de weg naar de finale CMC ALAIF, is terug te vinden op onze website.

Noteer alvast in je agenda:

VASTELAOVEND MAKE VEER SAME!

 

De Stichting Carnavalsmuziek.com,

organisator van CMC ALAIF.