Forum op maandag sluit de meimaand af op 31 mei met muziek van onder andere het Sittards Mannenkoor en uiteraard Sittardse liedjes, geschreven door onder andere Toon Hermans.

Daarnaast is er aandacht voor de heemkundetuin in Geleen. Wat is een heemtuin en wat zijn heemplanten? De Geleense hoveniers Nic Smeets en Jeroen Klinkers leggen de tuin aan en vertellen ons meer.

 

Er is een boek verschenen over Pussycat, waarin ook de historie van de popmuziek in Zuid-Limburg royaal aan bod komt. Een boeiend en veelzijdig boek, uitgegeven door Paul Weelen. En die is zelf muzikant.

Swing a Dilla, een a capella trio uit onze regio brengt een gezellig zomerliedjes op de markt. Tijd voor een gesprek. En natuurlijk het liedje.

Handbalclub Limburg Lions kan zomaar Nederlands handbalkampioen worden. We praten erover met bestuurslid Hans Slangen.

Maastricht Aachen Airport is bijna een week gesloten omdat de start- en landingsbanen opnieuw geasfalteerd moeten worden. Waar gaan die vliegtuigen dan nu naar toe? Hella Hendrikx van de luchthaven geeft antwoorden.

De Sittardse Revue is een begrip in de regio. Bie Os Tv zendt komend weekeinde (5 en 6 juni) de revue van 2016 uit. Een nieuwe editie loopt vertraging op door corona, maar nu wordt eraan gewerkt. Sjef Schurgers aan het woord.