Forum op Woensdag

In Forum op Woensdag van 23 juni:

Yvonne Janssen hield onlangs een druk bezochte modedag voor dames met grote maten.  Niet langer gaan dames met een iets ruimer postuur gekleed in stemmig zwart omdat dit zo slank afkleedt. Nee, integendeel, zomerse kleuren als roze en geel maken met fleurige en kleurige dessins deel uit van het modebeeld voor de XL maten. Yvonne Janssen geeft uitleg.

Jan Salden volgt al decennialang alles wat er op het witte doek verschijnt. Maar wat corona met de filmindustrie heeft gedaan tart elke beschrijving. Jan Salden gaat in op de grote invloed van corona op de filmwereld.

Sandra Nohlmans is woordvoerster van de Meiden van Sittard, een groep van actieve en creatieve Sittardse ondernemers in de modebranche. Nu de gemeente een onderzoek start naar de wensen van ondernemers voor de toekomst wil Sandra de visie van de Sittardse Meiden geven op de gewenste toekomst voor ondernemend Sittard.

De zomer is in aantocht. Tijd van korte rokjes en broeken en tijd voor sandalen en blote voeten. Maar hoe help je je voeten  op een gezonde en hygiënische wijze de zomer door. Christel Cramers geeft advies.

Forum op Woensdag 10.00-12.00 uur (herhaling 16.00-18.00 uur)
met Ray Simoen en Huub Aelfers.