In Forum op Zondag ontvangen we zondag 6 juni een aantal interessante gasten:

Wethouder Ummels van de gemeente Stein is verantwoordelijk voor de Informatiebeveiliging en bewaking van de privacy binnen de organisatie. Hoe zorgt de gemeente Stein dat uw informatie veilig wordt behandeld en dat uw privacy gewaarborgd wordt? Kijkt ook de gemeente Stein stiekem mee op uw profiel bij de diverse Social Media kanalen? Luister naar Forum op Zondag voor alle informatie over dit onderwerp.

Zondag organiseert LEO Club Sittard-Geleen een corona-proof rally met start en finish in Sittard-Geleen. De opbrengsten van deze rally komen ten goede aan de deelnemende horeca. Te gast is Jimmy Nuchelmans, die over deze rally komt vertellen.

In het tweede uur van Forum op Zondag hebben we een speciale gast: D.Licious. Dragqueen D.Licious is ambassadeur van de Dusty Foundation, die alles in het werk stelt om de acceptatie van lhbti’s te bevorderen.  De Dusty Foundation staat slachtoffers van geweld op basis van hun seksualiteit, gender, of “anders” zijn bij. Een uitgebreid interview over de wereld van de lhtbi’s kunt u beluisteren in Forum op Zondag.

Forum op Zondag, 6 juni, 10.00-12.00 uur, herhaling 16.00-18.00 uur.
Presentatie: Paul Lardenoije en Irma Coumans
Techniek: Huub Aelfers.