Geslaagd vrijwilligersweekend 2022!

Afgelopen weekend werden de vrijwilligers in onze gemeente in het zonnetje gezet. Dat gebeurde door middel van het vrijwilligersweekend. Jaarlijks organiseert de gemeente een vrijwilligerswaardering voor de vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Sittard-Geleen als dank voor hun inzet. Dit jaar kon het gelukkig weer doorgaan in de vorm van het vrijwilligersweekend.

Door de hele gemeente werden er op zaterdag en zondag activiteiten georganiseerd. Zo’n 700 vrijwilligers hadden zich opgegeven. Er was een breed aanbod aan activiteiten zodat er voor iedereen iets leuks tussen zat. Er was bijvoorbeeld een gezamenlijk ontbijt in brasserie Abshoven, een chocoladeworkshop en een wandeling met alpaca’s maken. Het mes snijdt aan twee kanten, want door organisatie van de activiteiten bij ondernemers in de gemeente worden zij ook gesteund.

Doet u in de gemeente Sittard-Geleen vrijwilligerswerk bij een sportclub, muziekvereniging, scouting of zet u zich op andere manier als vrijwilliger in voor onze gemeente? Dan kunt u volgend jaar ook deelnemen aan het vrijwilligersweekend. Wij houden u hiervan op de hoogte via social media en onze e-nieuwsbrief.