GILDE DE GRAVEN GAAT WEER VAN START!

Nu we weer ruimte hebben gekregen om activiteiten, cursussen e.d. te organiseren, gaan we weer snel van start met een zeer ruim en gevarieerd aanbod. Op onze website vindt u het complete programma dat zonder uitzondering leerzaam, gezellig en betaalbaar is. Kijk maar eens op www.gildedegraven.nl.

Hieronder geven we enkele voorbeelden van activiteiten die binnenkort starten en waarbij nog voldoende ruimte is om aan te melden. We werken met een open inschrijving, iedereen is welkom en de aanmeldingen kunt u gemakkelijk via onze website regelen.

  • Vanaf dinsdagmiddag 22 februari kunt 3 maanden achter elkaar een mooi bloemstuk maken, passend bij het seizoen en uw interieur. Lilian Gonzalez leert u graag de fijne kneepjes van het bloemschikken met creativiteit, geduld en handigheid.
  • Op dinsdagmorgen 1 maart start een cursus van 8 lessen, waarin u kennis maakt met Windows 10. Als u beginner bent op de computer (desktop of laptop) dan is deze cursus geknipt voor u. Cor Borghmans is onze ervaren en geduldige cursusleider.
  • Hebt u een Android tablet of smartphone en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, dan kunt u vanaf maandagmorgen 7 maart in een 5-tal lessen heel veel mogelijkheden ontdekken ook onder leiding van Cor Borghmans.
  • Van 21 maart t/m 25 maart staat een bijzonder interessante stedentrip op het programma. Reis samen met Gilde De Graven naar Gdansk, een stad met een duizendjarige traditie aan de Baltische Zee. Met onze reisgids Ronny Hermans gaat u onvergetelijke herinneringen ophalen in deze stad van Vrijheid en Solidariteit.
  • Vakantieplannen? Wilt u op vakantie naar Italië? Dan is het goed om een basiskennis van de Italiaanse taal te hebben. In de praktische cursus ‘Italiaans op vakantie’ kunt u korte zinnen leren maken en ook leert u welke antwoorden u daarop kunt verwachten en hoe die te herkennen en te begrijpen. Jacqueline Vleugel en Matheus Keulen helpen u op weg vanaf woensdagavond 20 april a.s.