GLAZEN HUIS KEERT TERUG IN GELEEN

Na twee succesvolle edities, zal er dit najaar wederom een Glazen Huis komen te staan in het centrum van Geleen. Van vrijdag 16 december tot en met zondag 18 december zal de Markt in Geleen het decor vormen van de 3de editie van de goede doelen actie. In 2019 werd het Glazen Huis voor het laatst georganiseerd. Toen werd er € 11.700,- opgehaald voor het goede doel.

 

De glazen unit, die een afmeting heeft van zes bij zes meter, krijgt een prominente plek op de Markt in Geleen, tijdens het winterevenement ‘Fabelachtig Geleen’. Vier presentatoren laten zich vrijwillig 48 uur lang opsluiten om geld op te halen voor het goede doel. Vanaf vrijdagmiddag 17.00 uur draaien de dj’s, uiteraard tegen betaling, plaatjes die worden aangevraagd. Het winkelend publiek kan de dj’s live aan het werk zien én muziek aanvragen voor het goede doel.

Een vijfde presentator loopt in het centrum rond om live reportages te maken. Met het geld dat wordt opgehaald worden twee lokale, goede doelen gesteund. Vincentiusvereniging Geleen (hulpverlening) en Greutsj (talentontwikkeling kinderen) zijn de goede doelen dit jaar een financiële bijdrage tegemoet kunnen zien.