Het laatste weekend voor kerst is er van 16 tot en met 18 december voor de derde keer het Glazen Huis Geleen tbv regionale goede doelen Greutsj (Talentontwikkeling kinderen) en Vincentius Vereniging Geleen (hulpverlening). Vier Dj’s waaronder Veerle Smets (26) uit Sittard, Mick Verboeket (29) uit Munstergeleen, Bjorn Popma (35) uit Venlo en Michel van Dijke (51) uit Geleen gaan 48 uur lang betaalde verzoeknummers draaien en ontvangen diverse gasten en muzikanten in het Glazen Huis pal voor het 100 jarig voormalig stadhuis op de markt in Geleen.

Optredens zijn er o.a. van Solomon, Phil Bee, Richtig Rex, Don Kiesjot, Ben Erkens, Abba Girls, Baroesjko en veel, heel veel meer. De uitzending begint vrijdag 16 december vanaf 16:00u, maar de officiële opening met een spectaculaire vuurartiest en volkszanger John Tana is om 19:00u.

Het hele weekend lopen de kerstman en zijn vele kerstvrienden rondom het Glazen Huis. Dutch Garrison (actiefiguren uit Star Wars) zullen ook aanwezig zijn tijdens Fabelachtig Geleen. Gasten die in het Glazen Huis komen zijn o.a. Sam Schröder, Kootje Spek Theater, Marianne Kowalczyk van Pussycat. Op zondag 18 december eindigd het Glazen huis om 16:00u, vlak voor de WK voetbal finale in Qatar wordt het voorlopig eindbedrag bekend gemaakt.

Uitzending is via de livestream op www.glazenhuisgeleen.nl