In Graetheide is wateroverlast bij zware regenbuien. Het riool wordt daarom vervangen door een gescheiden riool: 1 voor vuil water en 1 voor regenwater. Er wordt een nieuwe ondergrondse opslag voor regenwater aangelegd en de huidige ondergrondse opslag voor regenwater wordt verbeterd. De weg krijgt een nieuwe inrichting met meer veiligheid voor het verkeer.

Het project loopt van de Schutterskampweg tot aan de Oude Baan. Het ontwerp is in overleg met de bewoners gemaakt. De aannemer informeert de bewoners per brief over de werkzaamheden en de fases.

De werkzaamheden zijn in 14 fases verdeeld. Op de afbeelding is de bijgewerkte fasering afgebeeld. In deze fases is rekening gehouden met het OLS dat in juli plaatsvindt. We verwachten dat de werkzaamheden in oktober klaar zijn.

Faseringstekening-Graetheide-Born-3
Klik op de afbeelding om deze in groter formaat te bekijken.

Het verkeer wordt omgeleid.

Omleiding in de fases 1 tot en met 13

Afbeelding van de omleiding fase 1-14
Klik op de afbeelding om deze in groter formaat te bekijken.

Omleiding in de fase 14

Afbeelding van de omleiding fase 15

Als u vragen heeft kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met omgevingsmanager, Ben Schols, via telefoonnummer 06 – 15 68 15 52 of via het e-mailadres bschols@mourik.com. In geval van een calamiteit is hij 24/7 telefonisch bereikbaar.