Gratis toegankelijk operaconcert Kasteelpark Elsloo.

Cultureel ondernemer Ivo van der Bijl zal op 14 augustus ’22met muzikale vrienden een prachtig Zomeravond concert organiseren onder aan het Theehuisje in het park en de weides die kasteel Elsloo omringen.

Met medewerking van Het Limburgs Landschap, Kasteel Elsloo en enkele plaatselijke ondernemers is er een nieuwe traditie ontstaan: midden in de zomer een prachtig concert in een betoverende omgeving.

Het concert is gratis toegankelijk maar er wordt wel een vrije gave verwacht van de bezoekers. Verder is het niet toegestaan om eigen drank mee te nemen, maar de mogelijkheid bestaat wel om een glaasje wijn, bier of water aan te schaffen op de weide. Verder moedigt de organisatie aan om eigen dekens en stoeltjes mee te nemen.

Het Concert begint om 20.00 en duurt tot ongeveer 22.00 met een pauze van 20 min. Het terrein is toegankelijk voor bezoekers vanaf 18.30u.

Voor een vip ontvangst met een diner en gegarandeerde zitplaatsen kunt u een mail sturen naar info@ivovanderbijl.com

Het Concert heeft een zeer mooie line-up bestaande uit jong talent en zangers met wat meer en zelfs internationale bekendheid. U kunt genieten van een avond klassieke zang met de mooiste opera en operette aria’s,  ontroerende liederen en de mooiste piano klanken.

Deze klanken komen uit de handen van

De Mezzo-sopraan Lien Haegeman

Sopraan Claudia Couwenbergh

En Tenor Ivo van der Bijl.

De zangers worden op piano begeleid door Robert Weirauch.