Groot onderhoud wegen, heel Sittard-Geleen

Wij knappen de wegen voor u op! In het kader van het Groot Onderhoud Wegen 2022 wordt op diverse locaties in Sittard-Geleen aan de wegen gewerkt. Waar nodig worden wegen en trottoirs vernieuwd, bomen vervangen en verkeersmaatregelen aangelegd. De omwonenden worden per brief geïnformeerd.

Planning

Van 26 september tot en met 21 oktober

Geleen

  • Van Akenstraat: de toplaag van het asfalt wordt vernieuwd. Er worden reparaties aan de onderlaag uitgevoerd. Op de kruispunten en de t-splitsingen wordt de weg verhoogd en voorzien van een rode coating. Dit is een snelheid remmende maatregel. Er wordt in twee fases gewerkt. De fase waarin gewerkt wordt is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Born

  • Wijngaardskamp: de toplaag van het asfalt wordt vernieuwd. Er worden reparaties aan de onderlaag uitgevoerd. De goten en trottoirbanden worden waar nodig vervangen. Het vak waarin gewerkt wordt is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en op enkele dagen is de Wijngaardskamp volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Van 10 oktober tot en met 21 oktober

Limbricht

  • Michiels van Kessenichstraat: de toplaag van het asfalt wordt vernieuwd. Er worden reparaties aan de onderlaag uitgevoerd. De bermen worden waar nodig aangevuld. Er wordt in twee fases gewerkt. De fase waarin gewerkt wordt is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Van 17 oktober tot en met 21 oktober

Sittard

  • Vouwerweg: de fundering, het asfalt, de goten en de trottoirbanden worden vernieuwd. Er wordt in twee fases gewerkt. De fase waarin gewerkt wordt is volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Deze data zijn altijd afhankelijk van het weer en van onvoorziene omstandigheden.

Info en vragen

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u bellen naar 14 046.