Helpende handjes over of tekort? Meld je vereniging aan voor NLdoet!

Kan jullie clubhuis wel een likje verf gebruiken of heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een nieuwe website voor de club? Of wil je vereniging zich juist inzetten voor de buurt waarin jullie actief zijn, door bomen te planten in het nabij gelegen park of de speeltuin op te knappen? Meld je club aan voor NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland, die plaats vindt op 11 en 12 maart.

NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Doe je mee?

Meedoen

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Aanmelden

Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Meld je activiteit aan!
Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker: met je team, club, collega’s of familie!

Vanzelfsprekend moet rekening gehouden worden met de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Ook in Stein

Op dit moment staan op www.nldoet.nl al duizenden klussen geregistreerd. Ook binnen de gemeente Stein zijn al diverse klussen aangemeld. Heb je dus nog een leuke klus of paar vrije uurtjes in de aanbieding? Wacht dan niet af en meld je aan.