In de meimaand staan wij stil bij 4 en 5 mei: Dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Wij staan stil voor de miljoenen uit alle landen die tijdens de oorlogen hun leven gaven, voor alle slachtoffers van oorlogsgeweld, oneerlijkheid en machtsmisbruik, voor alle vluchtelingen en mensen die leven in angst en verdrukking.

In de H. Hartkerk van Overhoven zullen wij op zondag 30 april a.s. om 11.00 uur dit speciaal herdenken. Deze dienst wordt opgeluisterd door een Gemengd Gelegenheidskoor waarin o.a. kinderen zingen van ons Parochieel Jeugdkoor en kinderen en jeugdigen zullen een aandeel hebben in deze herdenking.

 

In het bijzonder gedenken we alle slachtoffers van de Tweede Wereld Oorlog. Maar wij staan ook stil bij de wereldsituatie op dit moment.

U bent van harte welkom bij de viering op zondag 30 april 2023 om 11.00 uur in de H. Hartkerk Overhoven, Geldersestraat 37, 6136 AS Sittard.

Tevens is de viering te volgen via de livestream:                             www.parochieoverhoven.jouwweb.nl/livestream