Het Siterhuis aan de Breitnerstraat 2 in Sittard wordt vrijdag 28 oktober officieel geopend. Geïnteresseerden kunnen die middag tussen 13.00 en 16.00 uur direct een kijkje komen nemen in de spiksplinternieuwe, kleinschalige woonzorglocatie voor maximaal 22 mensen met dementie. Er zijn nog studio’s beschikbaar.

Het Siterhuis is het nieuwste huis van zorgorganisatie Dagelijks Leven, die door heel Nederland betaalbare, gespecialiseerde en persoonlijke 24-uurszorg biedt. “In een kleinschalige, vertrouwde en veilige omgeving”, legt locatiemanager Yvonne Baadjou uit.

 

“Elke bewoner heeft een eigen studio die met spullen van thuis kan worden ingericht. We geven bewoners de kans zoveel mogelijk door te leven zoals zij dat gewend zijn. Eigen regie vinden we heel belangrijk.”

Geïnteresseerden kunnen vrijdag 28 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur een kijkje komen nemen in Het Siterhuis aan de Breitnerstraat 2 in Sittard. Bezoek voor meer informatie of neem contact op met locatiemanager Yvonne Baadjou via y.baadjou@dagelijks-leven.nl of tel. 06 – 25 10 88 73. Het Roufshuis, direct naast Het Siterhuis in aanbouw, is ook een nieuw huis van Dagelijks Leven en opent op 25 november de deuren.