Hoe ziet Elsloo er uit in 2030

Wat moeten de gemeente, de woningcorporatie, de woningeigenaren, de winkeliers etc. nu gaan doen om ervoor te zorgen dat het vanaf 2030 (en daarna) ook nog prettig wonen is in Elsloo?

Dit is een belangrijke vraag voor de inwoners en ondernemers van Elsloo. Daarom gaan we, samen met hen, voor Elsloo een visie maken. Deze visie speelt in op trends en ontwikkelingen. Een stip op de horizon waar wij, samen met de inwoners en stakeholders tot 2030 naar toe gaan werken.

Omdat Catsop een ander woonmilieu heeft, kijken we voor deze visie alleen naar de wijk Elsloo (en niet de kern Elsloo).

Afgelopen 23 maart was de eerste wijkbijeenkomst (wijkatelier) in het Maaslandcentrum. Tijdens deze wijkbijeenkomst op 23 maart hebben we input verzameld van stakeholders en inwoners.

De volgende bijeenkomst is dinsdag 14 juni in het Maaslandcentrum in Elsloo. De bijeenkomst start om 19.00 uur (inloop 18.45 uur) en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

14 juni presenteren we onze ideeën over hoe we op weg gaan naar ‘Elsloo 2030’. Hier gaan we dan weer over in gesprek met elkaar. Aanmelden kan via elsloo2030@gemeentestein.nl. Vermeld in de e-mail je naam en met hoeveel personen je in totaal komt.