Kunst voor iedereen! Galerie JoLi in Berg aan de Maas is een galerie met toegankelijke kunst van gerenommeerde kunstenaars. Er worden vijf exposities per jaar georganiseerd met prachtige kunst, zowel voor aan de muur alsook beelden en glasobjecten. De galerie is ruim en licht met als bonus een prachtig uitzicht over de Maas.

De expositie Natuur Inspiraties loopt tot en met 13 november 2022, elke zaterdag en zondag van 13.00-18.00 uur en op andere tijden/dagen op afspraak. Deze expositie laat kunstwerken zien van Janus Metsaars, José op ten Berg en Uwe Poth. Zij zijn alle drie gefascineerd door wat ze in de natuur hebben ervaren en gebruiken dit als inspiratie om schilderijen te maken. Ervaringen uit hun jeugd, uit reizen naar verre oorden of gewoon uit de eigen streek of achtertuin!

 

We ontvangen ook groepen (vrienden, familie en bedrijven) voor een rondleiding waarbij we kunst laten zien en bespreken.

Galerie JoLi, Holsberg 81A, Urmond. Open van vrijdag tot en met zondag tijdens exposities van 11.00-17.00 uur, andere dagen op afspraak. Kijk voor informatie op www.galeriejoli.nl