De afgelopen jaren hebben we al een aantal bijzondere jongeren in onze gemeente in het zonnetje mogen zetten met een Jongerenlintje. Het jongerenlintje is een unieke manier om aan onze jongeren die iets speciaals doen in onze gemeente te laten zien hoe erg we hen waarderen. Het is een prachtige erkenning voor vrijwillige inzet voor een ander. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar de jongeren in onze gemeente die een verschil maken.

Wie komt er voor het jongerenlintje in aanmerking?

Jongeren uit de gemeente Stein tot en met 26 jaar komen in aanmerking voor het lintje. Deze jongeren zetten zich vrijwillig in voor onze gemeente en dragen op die manier een steentje bij aan onze samenleving. Deze inzet kan bijvoorbeeld zijn voor een ander, voor een vereniging, een maatschappelijke organisatie, een vrijwilligersorganisatie, een goed doel of deze persoon heeft een bijzondere prestatie geleverd. Op onze pagina www.gemeentestein.nl/jongerenlintje lees je meer over de voorwaarden en de procedure.

Ken jij iemand?

Aan jou de vraag om alvast na te denken of jij iemand kent die in aanmerking zou moeten komen voor dit unieke lintje. Misschien wel een collega, een familielid, of misschien wel de buurjongen. Wij horen het graag! Iemand aandragen voor het jongerenlintje kan via het aanmeldformulier op dezelfde pagina als hierboven genoemd: www.gemeentestein.nl/jongerenlintje. Doe dit vóór 1 maart 2023.

Lintjesregen

Tijdens de lintjesregen, de dag voor Koningsdag, woensdag 26 april 2023 worden de lintjes aan deze speciale jongeren uitgereikt.

Bij vragen kun je mailen naar jongerenlintje@gemeentestein.nl