Kloosterkerkhof Kasteelpark Stein

Op zaterdagmorgen 27 mei  is door een 18 tal vrijwilligers van Stichting Erfgoed Stein, IVN Stein en omwonenden uit de buurt weer onderhoud gepleegd op het kloosterkerkhof in het kasteelpark van Stein. We hebben ons vooral gericht op het onkruidvrij maken en schoonvegen van de paden. Daarnaast zijn de bloemen en de vazen van de dodenherdenking opgeruimd en een grootgedeelte van de begroeiing, planten en bloemen, is gemaaid tot een gangbare hoogte. Het kloosterkerkhof is uiteraard een boskerkhof en zo willen we de natuur ook enigszins passend zijn gang laten gaan.

Na een ochtend te hebben gewerkt en een gezamenlijke verdiende  koffie met vlaai ligt het kerkhof er weer netjes bij. Het is zeker de moeite waard om de komende dagen het kerkhof even te bezoeken.

Veel dank aan alle vrijwilligers die hier wederom aan hebben meegewerkt. Op zaterdag 24 juni a.s. vindt opnieuw onderhoud plaats op het kloosterkerkhof van 10.00 uur tot 12.00 uur. Mocht u hierbij willen helpen, dan bent u van harte welkom. Verder zijn een aantal graven nog niet geadopteerd, heeft U interesse dan kunt

U zich aanmelden via secretariaat@stichtingerfgoedstein.nl of 046-4338919.