Medio mei 2022 ging Hennie Ramaekers als projectdirigent aan de slag met Mannenkoor Si-Tard om het meermaals uitgestelde Jubileumconcert 125 jaar Si-Tard alsnog uit te voeren op 6 mei jl.

Enthousiast ging de energieke dirigent aan de slag om het Jubileumconcert in te studeren. En tussendoor ook nog eens het Kerstconcert 2022 “even” meenemen.
Gedurende deze periode ging Hennie ook nog een grote uitdaging aan waarbij hij de cirkel kon rondmaken bij “zijn” Keuninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar.

Nu, na het succesvol afsluiten van ons Jubileumconcert, is het vanavond (woensdag 17 mei) tijd om met een laatste repetitie afscheid te nemen van Hennie Ramaekers. Behalve het plezier in zingen bracht hij ook nog eens een tiental nieuwe zangers het enthousiasme bij om mee te gaan zingen.

Hennie, we hadden gezamenlijk nog een langere weg willen gaan maar snappen jouw beslissing om terug te keren naar de plaats waar jij begon met een fantastische carrière.
En wie weet….. “Muziek verbindt”  Vanaf woensdag 24 mei gaat Jules Luesink van start als vervangend dirigent tot nader bericht.