Leesclubs bij Bibliotheek De Domijnen

Bibliotheek De Domijnen nodigt leesliefhebbers uit om deel te nemen aan een van de nieuwe leesclubactiviteiten die de komende maanden worden gehouden in Sittard. Want volgens De Domijnen is samen lezen is nóg leuker. Men leest meer en ontmoet nieuwe mensen, dubbel plezier dus.

Bibliotheek De Domijnen organiseert op maandag 21 augustus om 10:00 uur een bijeenkomst onder de naam ‘Lezers ontmoeten’ in Bibliotheek Sittard en nodigt mensen die een passie delen voor boeken en graag hun enthousiasme willen delen uit om hieraan deel te nemen. Boekenliefhebbers krijgen tijdens deze bijeenkomst de kans om met gelijkgestemden in gesprek te gaan, inspiratie en tips uit te wisselen en nieuwe dimensies aan hun liefde voor lezen toe te voegen.

Voor mensen die op zoek zijn naar diepgaande discussies en een meer gestructureerde leeservaring, biedt Bibliotheek De Domijnen de mogelijkheid om deel te nemen aan de leesclubs van Senia. Hier lezen en bespreken leden gezamenlijk boeken. De leesclubs gebruiken zorgvuldig samengestelde boekenlijsten van Senia en behandelen uiteenlopende onderwerpen, variërend van moderne literatuur tot kunst en geschiedenis. Voor deze categorie lezers organiseert Bibliotheek De Domijnen een bijeenkomst op dinsdag 26 september om 10.30 uur in Bibliotheek Sittard.

Bron en foto: www.bibliotheekdedomijnen.nl/leesclubs.