Najaars- en winterprogramma cursussen

Dorpsplatform Elsloo is inmiddels gestart met het najaars- en winterprogramma van de cursussen en de workshops. Voor enkele cursussen kunnen zich nog geïnteresseerden aanmelden. Wees er snel bij, vol = vol!

Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier: www.dorpsplatform-elsloo.nl

Fotografie

 

Wil je graag meer weten over je spiegelreflex en wat je er mee kan doen? Je foto’s  worden er beslist mooier van. Je leert niet alleen meer over technische dingen zoals diafragma, sluitertijd, scherptediepte en dergelijke, je leert ze samen met de docente toepassen. Door het enthousiasme van de cursusleidster zou dat best wel eens je hobby kunnen worden.

Er zijn nog enkele plekken vrij. Je moet niet te lang wachten. De cursus  begint al op 17 oktober om 18.30 uur in Punt 39.

 

Omgevingscursus

 

Onze plaatselijke historiekenner Guus Peters hebben wij bereid gevonden om nog een OMGEVINGSCURSUS te verzorgen in Punt39.

Ondanks zijn drukke werkzaamheden als raadslid van onze gemeente heeft Guus toch de vrijdagavond vrij gemaakt voor zijn Omgevingscursus. Als u meer wilt weten over de geschiedenis van uw eigen omgeving van de prehistorie tot en met de tweede wereldoorlog,

aarzel dan niet om in te schijven.

 

Computer

 

Leden van Computer Doe en Leercentrum uit Beek verzorgen in Punt 39 een viertal

Cursussen.

Basiscursus Windows, 8 lessen op de woensdagochtend;

Internet en e-mail: eveneens op de woensdagochtend. Voor deze en de volgende cursussen is wel kennis van windows vereist;

Beveilig je gegevens: 2 lessen op de woensdagochtend;

Facebook: op de dinsdagmiddag.

 

Aquarelleren

 

Voor de cursus aquarelleren zijn nog enkele plaatsen vrij op de vrijdagnamiddag voor de beginners en op maandag voor de 3e jaars.

 

Kunstlezingen

Op dit moment hebben al 17 mensen ingeschreven voor de kunstlezingen in Punt 39.

 

Met behulp van een PowerPoint presentatie zal kunstliefhebber Harry Janssen met tekst, beeld en muziek een viertal  onderwerpen voor de kunstliefhebbers behandelen. Namelijk de Romantiek, Gustav Klimt, de Stijl en het Surrealisme.
U ontvangt na elke presentatie een samenvatting via email.

Er zijn nog enkele inschrijvingen mogelijk.

De data van de lezingen zijn 8-15-22-29 november.