Nieuwe corona test- en vaccinatielocatie Geleen

Nieuwe corona test- en vaccinatielocatie Geleen

Sluiting vaccinatielocatie Herenhof Geleen & testlocatie Urmond

 

Op 17 november 2021 opent de GGD Zuid Limburg haar tweede vaste corona test- en vaccinatielocatie aan het Hofkamp 31 in Geleen. De GGD start daar op woensdag 17 november met vaccineren en op zaterdag 20 november met testen. Net als de vaste test- en vaccinatielocatie aan de Palemigerboord 401 in Heerlen, blijft deze locatie vooralsnog 1 jaar geopend.

Met de komst van deze vaste test- en vaccinatielocatie, sluit de huidige vaccinatielocatie aan de Herenhof 1 in Geleen en de testlocatie in Urmond.

 

Openingstijden nieuwe locatie Geleen
De teststraten zijn vanaf 20 november dagelijks – uitsluitend op afspraak – geopend van 08.00-16.00 uur. De vaccinatiestraten zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 08.00-16.00 uur. Tijdens deze openingsuren kan iedereen met en zonder afspraak terecht voor meer informatie over de COVID-19-vaccins en een prik met een mRNA-vaccin.

 

Sluiting vaccinatielocatie Herenhof Geleen en testlocatie Urmond
Zondag 14 november is de laatste openingsdag van de vaccinatielocatie aan de Herenhof 1 in Geleen. Mensen die op deze locatie een vaccinatieafspraak hebben gepland na 14 november hoeven geen actie te ondernemen. Zij worden door de GGD Zuid Limburg gecontacteerd en hun afspraak wordt automatisch verzet naar de nieuwe locatie in Geleen.
De testlocatie in Urmond is geopend tot en met vrijdag 19 november.

 

In cijfers
Op de vaccinatielocatie aan de Herenhof in Geleen zette de GGD in krap 8 maanden tijd bijna 150.000 prikken. Op de testlocatie in Urmond zijn sinds de opening in juni 2020 ruim 215.000 testen afgenomen.

Een actueel overzicht van corona test- en vaccinatielocaties in Zuid-Limburg is te vinden op onze website.