Obbicht verwelkomt Fanfare ‘Bereden Wapens’ en WMC Top-2!

Toporkesten in juni te beluisteren in Obbichts’ ‘Willibrordustheater’.
In het eerste weekend van juni is Obbicht hét absolute middelpunt van de (blaas)muzieksector en zullen er diverse spectaculaire concerten plaatsvinden in de Willibrorduskerk, die voor de gelegenheid wederom omgetoverd zal worden tot het ‘Willibrordustheater’ waar in het weekend van 3 en 4 juni eveneens het Maasgouwtoernooi zal plaatsvinden.

Professionele (militaire) fanfare muziek.
Op donderdag 1 juni (aanvang 20.00u) is het professionele militaire orkest Fanfare ‘Bereden Wapens’ o.l.v. de Limburgse dirigent Jos Zegers te gast. Naast prachtige fanfareklanken zullen ze een spectaculaire samenwerking aangaan met slagwerksolist en Obbichtenaar Etienne Houben. Tevens zal laatstgenoemde samen met militairmuzikant, en inwoner van het naburige Grevenbicht, Rick Maassen een bijzondere performance geven!

‘Crème de la Crème’ van de Nederlandse Slagwerkmuziek.
Op vrijdag 2 juni (aanvang 20.00u) is het de beurt aan de slagwerkensembles tijdens een gecombineerd slagwerkschouwspel, waarbij de regerend Wereldkampioen Cadenza Twello te gast zal zijn bij het ‘Most Innovative’ Percussion Ensemble en tevens vicewereldkampioen Concordia Obbicht. Op voorhand een garantie voor een enorm spektakelstuk.

Maasgouwtoernooi.
Op zaterdag 3 en zondag 4 juni zal de locatie toneel zijn voor het jaarlijkse Maasgouwtoernooi, waarbij de regionale muziekverenigingen traditiegetrouw hun beste beentje voor zullen zetten op weg naar het felbegeerde predicaat waarna dit verlengde muzikale weekend in stijl zal worden afgesloten.

Nadere informatie over het programma en ticketverkoop is te vinden op www.concordiaobbicht.nl.