Opening sociale coöperatie Vidi

De sociale coöperatie Vidi heeft vanaf nu een locatie die u kunt bezoeken. Zij zijn te vinden op Rijksweg Zuid 1 B in Geleen, in het pand waar ook de Stadslabs zich bevinden.

“Met de opening van deze locatie voor Vidi ronden we de vliegende start van deze sociale coöperatie af,” laat wethouder Judith Bühler (Sociale Zaken) weten. “Met deze plek is Vidi klaar voor onze inwoners met een bijstandsuitkering om hen een plek te bieden van waaruit ze kunnen starten met hun eigen onderneming.”

Tijdens de opening van de locatie werd ook de website van Vidi gelanceerd. Op www.socialecooperatievidi.nl is informatie terug te vinden over het starten van een eigen onderneming onder de vleugels van Vidi.

Vidi is er voor inwoners met een bijstandsuitkering die een idee voor een product, dienst of bedrijf hebben. Maar waarvoor de stap naar zelfstandig ondernemerschap nog te groot is om alleen te nemen. De sociale coöperatie Vidi ondersteunt deze starters.

Kan Vidi iets voor jou betekenen of wil je de locatie bezoeken? Neem dan contact op met Marie-José Meijs telefoonnummer 06 25 16 35 67 of via marie-jose@socialecooperatievidi.nl