Oproep Pa Pinkelman

Oproep Pa Pinkelman

Een half jaar geleden ben ik op mijn fiets aangereden door een auto. Gelukkig had ik een helm op, anders had het er niet goed uitgezien. Sind de lockdown probeer ik de kinderen in Beek te vermaken met deurtjes en kaboutertjes die gezocht kunnen worden waardoor kinderen met ouders of grootouders lekker buiten bezig zijn. Middels een aantal (kabouter) acties is er afgelopen jaar een mooi geldbedrag opgehaald dat helemaal is gedoneerd voor de kinderen van de voedselbank.

Na mijn ongeluk heb ik een poging ondernomen om (kleine) kinderen bewust te maken van de noodzaak van het dragen van een fietshelm. Graag zou ik alle kinderen, van groep 1 en 2, in Beek willen voorzien van een fietshelm.

 

Hiervoor heb ik meer dan 200 kleine kaboutertjes, met fietshelmpje, gemaakt die ik wil verkopen om van de opbrengst kinderfietshelmpjes te kopen.

Alles wat ik maak is handwerk en kost veel tijd, dat heb ik graag over voor de veiligheid van de kinderen. Mijn eerst poging voor deze actie die ik hoofdzakelijk promoot via facebook.com/pa.pinkelman” heeft niet veel reacties opgeleverd.