Op zaterdag 22 april presenteert het harmonieorkest van de Philharmonie Sittard een wervelend programma in het Toon Hermans Theater. Het concert heeft de bijzondere titel ‘Phinyl’ meegekregen en verwijst daarmee naar de verweving van het moderne muzikale repertoire van de Philharmonie met de retro 78-toeren grammofoonplaten uit de jaren zestig. Het muzikale menu van deze avond bestaat uit een aangenaam luisterprogramma met klassieke en lichte muziek. Van Abba tot Bizet en van Pink Floyd tot Toon Hermans: u gaat het allemaal horen. Een ware ‘trip down memory lane’!

 

 

De presentatie van de avond is in handen van Marc Hermans, bekend als zanger, acteur en creatief brein van ‘Medammecour’ en de dialectband ‘Ummer d’r Neaver’. Marc is ook een fanatiek vinyl-liefhebber en zal u op deze avond vanachter zijn draaitafel met oude grammofoonplaten meenemen in het programma.

De entreeprijs voor dit concert bedraagt 20 Euro waarbij een drankje in de pauze inbegrepen is. Kaarten zijn zowel te bestellen via de website van het Toon Hermans Theater (www.toonhermanstheater.nl) als via de Philharmonie (www.philharmonie.nl).