Eenzaamheid kan iedereen overkomen. Van jong tot oud en in alle lagen van de samenleving. Ook in Sittard-Geleen voelen mensen zich eenzaam. Daar willen we écht iets aan doen. We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen, want iedereen doet er toe. Daarom kijken wij samen naar wat wél mogelijk is.

Bent u eenzaam?
Of kent u iemand die eenzaam is? Neem dan contact op via telefoonnummer 046 – 750 84 10 of stuur een e-mail naar contact@knooppuntinformelezorg.nl. Door ons grote netwerk zijn er veel mogelijkheden voor hulp. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met de juiste mensen die u verder helpen. We helpen u graag, u staat er niet alleen voor!

Een steentje bijdragen?
Iedereen kan iets doen. Helpt u mee bekendheid te geven aan het Contactpunt Eenzaamheid? Download hier de digitale flyers met foto’s, de digitale flyers zonder foto’s en de posters en verspreid deze. Wilt u graag een initiatief aandragen? Ook dan kunt u contact opnemen met het Contactpunt Eenzaamheid via telefoonnummer 046 – 750 84 10 of stuur een e-mail naar contact@knooppuntinformelezorg.nl.

Samen Sterk tegen Eenzaamheid in Sittard-Geleen
De coalitie ‘Samen Sterk tegen Eenzaamheid Sittard-Geleen’ is een samenwerking van Burgerkracht Limburg, gemeente Sittard-Geleen, KBO Limburg, Knooppunt Informele Zorg, MEE Zuid Limburg, Partners in Welzijn en Zuyd Hogeschool. Zij bundelen hun krachten en zetten zich samen in tegen eenzaamheid in Sittard-Geleen. Een gezamenlijke ambitie, breed netwerk en de kracht van samen maken de coalitie sterk in de strijd tegen eenzaamheid. Samen bereiken we meer dan alleen!

Doelstellingen coalitie

Samen voor een Sittard-Geleen zonder eenzaamheid!