Hooggeërd publiek, Sandor Donnert’s Magical World of Circus komt naar de gemeente Sittard-Geleen.  Op Woensdag 12 April zal het circus te zien zijn a/d Marcus Aurelius in Born en van 14 t/m 16 April zal het circus wederom te zien zijn midden in het centrum van Geleen op de markt. Gedurende dit weekend is het ook Wereldcircusdag en zijn er een hoop extra circusgerelateerde activiteiten in het centrum van Geleen.

Sandor Donnert is een internationale showregisseur en is o.a. producent van het Kerstcircus in Den Haag en regisseur van het Kerstcircus in Aachen. Hij is met name actief in Europa, maar reist de hele wereld af om zijn werk te verrichten. Als gekende agent voor circusartiesten selecteert hij de meest indrukwekkende acts die het publiek versteld laat staan. Deze ervaringen brengt hij voor u samen in een circusshow met internationaal bekroonde artiesten. Ruim twee uur spanning en sensatie in en boven de circuspiste.

Het programma is zorgvuldig samengesteld met artiesten uit de hele wereld. Talent van eigen bodem is Ezra Veldman, hij presenteert een razendsnelle Diabolo-act. Clown Marco Mariani maakt groot én klein aan het lachen met zijn komische reprises. Elegance boven in de nok van het circus wordt gepresenteerd door Miss Stefania. Trots is de Magical World of Circus op de spectaculaire rolschaatsacrobatiek van de Skating Donnerts, zij wonnen de afgelopen jaren al meerdere prijzen op diverse internationale festivals.

Van Monte Carlo naar Nederland.
Ook dit jaar ontbreken er geen dieren en hebben wij Elisa Cussadiè kunnen contracteren met haar Papegaaien.  Elisa stond afgelopen Januari nog op het befaamde Circusfestival van Monte Carlo. Met haar papegaaien kreeg zij uit handen van Prinses Stefanie een Bronzen Clown overhandigd. Wij als circus zijn trots haar dit jaar te kunnen presenteren aan ons hooggeeërd publiek.

In Born zal het circus enkel Woensdag 12 April om 16:00 uur een show geven.
In Geleen zal het circus vrijdag 14 April om 19:00 , Zaterdag 15 April om 15:00 + 19:00 en Zondag 16 April om 14:00 uur een show geven.
Meer informatie en ticketverkoop vindt u op onze website: www.magicalworldofcircus.com
Volg het circus ook op facebook via: www.facebook.com/magicalworldofcircus