Schrijversdebuut Noa Kock

Noa Kock (14 jaar) uit Geleen presenteert vol trots haar eerste boek “De Dodengame”, uitgegeven door drukkerij Boekscout.

Het 204 pagina’s tellende boek kost € 20,99 (incl. verwerk- en verzendkosten) en kan besteld worden via https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=10976

Het boek is uitgegeven in de categorie Young adult thriller.

“Dat hun beste vriendin en tweelingzusje Inez is overleden door een tragisch ongeval kunnen Manon, Jools en Zajenn, maar moeilijk geloven.

Daarom gaan ze op onderzoek uit naar de waarheid. Al snel worden de drie meiden lastiggevallen door ‘De Dodengame’ die hen gruwelijke bedreigingen en gevaarlijke opdrachten stuurt.

Dit zorgt voor nog meer twijfels over de oorzaak van Inez haar dood en heeft als gevolg dat de meiden zelfs hun eigen leven op het spel zetten!”

Noa Kock (2006) woont in Geleen samen met haar ouders en jongere zusje. Ze zit op de plaatselijke middelbare school in de derde klas van het Gymnasium.

Naast schrijven vindt ze het ook ontzettend leuk om te dansen, te skiën en te lezen. Verder onderneemt ze in haar vrije tijd graag iets met haar vriendinnen.

Het schrijven van haar eerste manuscript begon als iets kleins, maar groeide uit tot dit boek ‘De Dodengame’.