Seniorenvereniging St. Jozef Kerensheide

SAMEN  ONTSPANNEN

De Seniorenvereniging St. Jozef Kerensheide te Stein wenst u allen een voorspoedig 2023 toe. Hiertoe behoort ook het gezond ouder worden.
Daartoe is bewegen ook noodzakelijk. Niet alleen bewegen met het lichaam maar ook bewegen op en in het sociale vlak en bewegen in de hersenen. Deze laatste twee bewegingen kunt u als senior beoefenen tijdens de gezellige kienavonden die onze vereniging organiseert. U ontmoet leeftijdgenoten en u traint uw geheugen. Anderzijds doorbreekt zo’n avond het probleem van de lange ( eenzame) avonden.

Onze vereniging organiseert deze  gezellige kienavond op diverse woensdagavonden. Wij nodigen alle senioren uit de gemeente Stein uit om op 11 januari en of 25 januari as. aan onze kienavond deel te nemen in de zaal van Brasserie Merode, Merodestraat 31, 6171 XM te Stein.  U betaalt alleen de kienkaart(en) , te verkrijgen bij de ingang van de zaal
Het kienen start om 18.45 uur. Er is een pauze van ±20.00u.tot ± 20.20u. Tijdens deze pauze kunt u genieten van een gratis kop koffie/thee voorzien van een versnapering. Het kienen eindigt om ±21.40u.  De zaal is open vanaf 18.00u.
Woont u in het centrum van Stein dan kunt u gratis met onze bus naar de Merode. Vertrek om 18.15u.; opstapplaats is bij de aanleunflat van de Moutheuvel aan de zijde van Electro Driessen. Om ±21.45u vertrekt de bus weer vanaf de Merode naar de opstapplaats.

Seniorenvereniging St. Jozef Kerensheide.
Langhaagweg 37
6171 BR Stein