Sharon Walraven in bestuur Stichting De Haamen

Sharon Walraven (51) volgt per 1 januari 2022 André Timmerman op als bestuurder van Stichting De Haamen. Samen met voorzitter Rob Meesen en bestuurder Harry Boesten vormt zij een nieuw stichtingsbestuur.

Walraven is een ervaren bestuurder en deskundig op het gebied van aangepast sporten. Als rolstoeltennisser boekte zij overwinningen op het hoogste prestatieniveau. In 2008 won ze paralympisch goud in Beijng. Ook werd ze acht keer sportvrouw van Limburg.

Walraven heeft een MBA Executive International Sportsmanagement behaald aan Maastricht School of Management. Bestuurlijke ervaring deed zij op als lid van de werkgroep rolstoeltennis van de KNLTB (20042016) en lid van de Raad van Toezicht van het Huis voor de Sport (20032011). Ook was zij ambassadrice voor Topsport Limburg, Platform Libergo, Vrijwilligerscentrale Parkstad en Iedereen Kan Sporten.

Wethouder Ralph Diederen (sport): “Sharon trainde tijdens haar imposante sportloopbaan veelvuldig op Sportlandgoed De Haamen. Sportlandgoed De Haamen wil zich ontwikkelen tot paralympisch centrum in de regio. Als er iemand is die deze ambitie mee vorm kan geven, dan is zij het wel.”