SportContrainer biedt kansen

De SportContrainer is een container die is omgebouwd tot mobiele sportopstelling. Deze biedt eindeloos veel mogelijkheden om te bewegen en trainen.  Denk aan bootcamp, crossfit, outdoor fitness, obstacle runs of survival. We plaatsen de Sportcontrainer op een openbare plek, die gratis toegankelijk is voor iedereen. Na een 3 tot 4 maanden verhuist de SportContrainer naar een nieuwe locatie binnen de gemeente. Zo kunnen zoveel mogelijk inwoners kennismaken met deze mobiele sportmogelijkheid om de hoek!

Met jouw sportonderneming lever je een belangrijke bijdrage aan het in beweging krijgen en houden van onze inwoners. Misschien is het benutten van deze mobiele SportContrainer wel een positieve aanvulling binnen jouw onderneming door:

  • Extra faciliteiten: de SportContrainer is door iedereen te gebruiken. Dus ook voor jou als ondernemer. Je mag hier dus gratis gebruik van maken voor trainingen met jouw leden of cliënten. Heb je suggesties voor een geschikte locatie? Laat het ons dan weten.
  • Uitbreiding aanbod, leden en bekendheid: om gebruik van de SportContrainer actief te stimuleren, zijn we op zoek naar een partner die kennismakingslessen wil verzorgen. Een mooie kans om je beweegaanbod uit te breiden, in contact te komen met nieuwe doelgroepen en/of je bekendheid in de wijk te vergroten.

Dan gaan we graag met je in gesprek.
Wij zorgen voor de plaatsing en de benodigde materialen. Jij verzorgt minimaal één les per week, die gratis en voor iedereen toegankelijk is (periode en moment in overleg). Dit kan een vast moment zijn.
Buiten deze lessen kunnen ook individuele sporters terecht in de SportContrainer. Samen zorgen we voor de communicatie en een succesvolle samenwerking.

Mail naar: frank.vandenboomen@gemeentestein.nl met jouw interesse.
Meer informatie lees je op: www.nijha.nl.