Harmonie Sint Joseph Sittard, Harmonie Concordia Obbicht en Harmonie Aurora Grevenbicht organiseren de Nieuw Talent Orkesten Sittard en Maasvallei. Een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken.

 

Harmonie Concordia en harmonie Aurora organiseren de eerste repetitie op zaterdag 4 maart, aanvang 18.00 uur in zaal Aurora in Grevenbicht. De volgende repetities zijn op zaterdagavond van 18.00u. tot 20.00u. afwisselend in Grevenbicht en Obbicht. Bij Harmonie Sint Joseph is de eerste repetitie op zondagochtend 12 maart 2023, 10.30 uur in ’t Jochem Ehrenshoes in Sittard. De volgende repetities in Sittard zijn op zaterdagochtend van 10.30u – 12.30u. Guus Pieksma zal ervoor zorgen dat deze eerste repetities bijzonder worden. Onder zijn enthousiaste muzikale leiding zullen de eerste noten geblazen worden. Hij heeft als initiatiefnemer van dit succesvolle concept uit Sneek, al heel veel Nieuwe Talentenorkest in het land helpen starten. Daarna wordt het stokje in Sittard overgenomen door Roy Deuss.

 

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Er zijn ervaren muzikanten om je te helpen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert medio mei.

Wij zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de eerste repetitie een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 1.500 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

 

Voor aanmelden, vragen en informatie:

Harmonie Aurora Grevenbicht; Miranda Hermans, telefoon 06-10807759 of e-mail ber-miran@home.nl