Stichting Huurdersbelangen Limbricht

De Stichting Huurdersbelangen Limbricht welke de belangen van de huurders van ZOwonen vertegenwoordigd in Limbricht, Einighausen, Guttecoven, Obbicht, Papenhoven, Schipperskerk, Sittard en Munstergeleen wil u graag attent maken op hun nieuw initiatief. Als stichting zijn wij verplicht om een keer per jaar een jaarvergadering te organiseren waarbij de huurders naar ons toekomen.

We hebben nu het unieke initiatief genomen om het verhaal om te draaien. Wij als stichting gaan naar onze 6500 huurders toe. Wij plannen om gedurende vijf informatiepleinen onze huurders in de verschillende wijken en kernen uit te nodigen om kennis te komen maken met onze huurdersbelangen stichting. Hiervoor hebben we veel instellingen uitgenodigd om samen met ons informatie te delen met de huurders. In de bijlage vind u een opsomming van de aanwezigen bij de eerste editie. Juist in deze turbulente tijden met veel onzekerheden voor huurders is het belangrijk dat ze de juiste informatie krijgen.

Dat er mensen zijn waar ze terecht kunnen met hun vragen.

 

Dit vijfde en laatste de informatieplein zal plaatsvinden op zaterdag 4 februari aanstaande van 10.00-14.00 uur in Oos Zittesj Hoes Odasingel 659 in Sittard Centrum

Na het succes van de eerste edities in Sanderbout en Vrangendael en vervolgens Limbrichterveld en Limbricht hopen we ook hier weer veel huurders te mogen ontmoeten.  Ook andere bewoners uit de wijken zijn meer dan welkom, zowel huurders als eigenaren die betrokken zijn met de leefbaarheid van hun wijken.