Eindelijk is het dan zover. Ons bestuur heeft na ruim 9 maanden intensieve digitale werkzaamheden m.b.v. externe ondersteuning van de heer Hein Meijer een eigen website gerealiseerd.

Zoals bekend mag zijn heeft onze stichting reeds 2 boeken uitgegeven inzake kleine monumenten in de gemeente Stein, maar nu was het duidelijk tijd voor iets nieuws. Dit ook vanwege het feit, dat er sinds 2006 weer 24 nieuwe monumenten bij gekomen zijn en er inmiddels ongeveer 145 items op onze website staan.

Wat kunt u zien via onze menu balk? Eerst het logo, de bestuursleden, de geschiedenis en de landelijke en plaatselijke waardering voor onze vrijwilligers. Dan uiteraard alle monumenten (kapellen, kruisen, kunst in de openbare ruimte, muurversieringen en iconen) die met tekst en foto te vinden zijn, evenals aparte onderwerpen als Jean Houben en het Molenpark.  Verder geven we een beeld van restauraties die onze vrijwilligers (en externen) in al die jaren hebben gerealiseerd.

Tevens zijn een aantal inmiddels “verdwenen” monumenten opgenomen.

Tenslotte refereren wij aan de Mr. H. Dobbelsteinprijs en alle boeken en andere publicaties die wij tot dusver uitgebracht hebben.

Meer informatie kunt u vinden onderkleinemonumentenstein.nl

Voor mensen die niet goed kunnen lezen of dyslectisch zijn is de mogelijkheid ingebouwd om de tekst voor te laten lezen.

Voor eventuele opmerkingen, aanvullingen of vragen kunt u een mail sturen naar bestuur@kleinemonumentenstein.nl